|
|
|
|
LEADER |
01120nam a2200325 n 4500 |
001 |
542247 |
005 |
20210805083808.0 |
010 |
|
|
|a 978-960-87720-6-9
|
020 |
|
|
|a GR
|b 5419/09
|
035 |
|
|
|a (GR-AtEVE)B542247
|
090 |
|
|
|a 542247
|
100 |
|
|
|a 20161214d2008||||k||y0grey50050304ga
|
101 |
0 |
|
|a gre
|
102 |
|
|
|a GR
|
105 |
|
|
|a e|||a|||000yy
|
200 |
1 |
|
|a Βασικές αρχές γλυκαντικών υλών στη βιομηχανία τροφίμων
|f Αθαν. Ε. Λαμπρόπουλος
|
210 |
|
|
|a Αθήνα
|c Πύλες Ε.Π.Ε.
|d 2008
|
215 |
|
|
|a 103 σ.
|c εικ.
|d 24 εκ.
|
320 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 103
|
606 |
1 |
|
|9 326960
|a Τεχνολογία τροφίμων
|j Διδακτικά βιβλία
|1 *
|
606 |
1 |
|
|9 11719
|a Τροφή
|x Πρόσθετα
|
606 |
1 |
|
|9 309196
|a Γλυκαντικές ουσίες
|1 *
|
676 |
|
|
|a 664.1
|v 23
|
686 |
|
|
|a 2009/005419
|
700 |
|
1 |
|4 070
|9 259756
|a Λαμπρόπουλος
|b Αθανάσιος Ε.
|
801 |
|
0 |
|a GR
|b AtEVE
|g AACR2
|
942 |
|
|
|c BK
|
970 |
|
|
|a 1
|c 2008
|
980 |
|
|
|a 2009
|
995 |
|
|
|0 0
|2 0
|5 2009-09-14
|6 05419/2009-1
|9 810166
|b EBE
|c EBE
|e A2.02.040-I-769
|f 00467344
|h 01
|k 05419/2009-1
|o 0
|r BK
|u 8ο
|v 1
|a 01
|q 0
|t 0
|y i
|z loc
|
995 |
|
|
|0 0
|2 0
|3 1
|5 2009-09-14
|6 05419/2009-2
|9 810167
|b EBE
|c EBE
|e EBE9
|f #0005419/09-2
|h 01
|k 05419/2009-2
|o 1
|r BK
|u 8ο
|v 2
|a 01
|q 0
|t 0
|y a
|z loc
|
999 |
|
|
|f GR-AtEVE-B462479
|